I find it intriguing to combine artistic expression with usability: art and design go hand in hand. This enables one of my dreams and goals in life: I want to give my viewers and end-users of my products a vibrant and happy experience, enabling them to sense the joy I felt creating them. Colourful delight, delibrate details and high quality are the main characteristics of my work, although I always leave room for happy accidents. Creative life is my highest joy and source of inspiration!

15.2.2010

Rapsuttelua.... rapsuttelua...





Aloitin rapsuttamisen puukolla, koska taikinalasta/nuolija oli auttamattoman löysä. Tarvittiin jämäkkyyttä! Mutta puukolla rapsuttelu oli uskomattoman hidasta. En halunnut liottaa koko kangasta, koska ajattelin vehnäjauhon liisteröityvän ja leviävän koko pintaan. Joten päädyin kokeilemaan suihkepulloa. Ja vot! -alkoi homma sujua :) suihkuttelu kostutti kankaan ja pastan juuri sen verran, että saatoin tylsällä puukolla vetää pintaa aivan reilusti. Eikä puukosta jäänyt jälkiä.




Pinnan todellinen ilme alkoi mukavasti hahmottua. Tässä kuvassa näkyy hyvin myös rapsuttellun tulos ja määrä!






Huuhtelupesun (ei pesuainetta ja vain kevyt linkous) jälkeen nostin kankaan kuivauskaappiin. Tuolloin huomasin, etteivät kaikki kokkareet olleetkaan lähteneet pesussa pois. Rapsuttelun jälkeen olin sekä ravistellut että harjannut kankaan, mutta se ei selvästikään riittänyt. Luotin siihen, että pesukone hoitaa loput... Ajattelin, että tästä on helppo jatkaa kankaan kuivuttua: otan karkean harjan ja saan kuivahtaneet kokkareet helposti pois. Olin väärässä.




Jouduin taas tarttumaan puukkoon, koska nuo pienet harmittoman näköiset kokkareet olivat kuivuessaan tarttuneet kankaaseen jopa tiukemmin kuin alunperin. Joten rapsuttelin taas :) Ja lopulta sain mankeloida kankaan!



Nyt voin todeta: se on valmis! Mihin sitä joutuisi ilman puukkoa ja vettä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Photobucket