I find it intriguing to combine artistic expression with usability: art and design go hand in hand. This enables one of my dreams and goals in life: I want to give my viewers and end-users of my products a vibrant and happy experience, enabling them to sense the joy I felt creating them. Colourful delight, delibrate details and high quality are the main characteristics of my work, although I always leave room for happy accidents. Creative life is my highest joy and source of inspiration!

6.4.2010

Sormet liisterissä, vihdoin!

Tänään taas padan äärellä... Katiskaverkko ei suostunut jäykistymään riittävästi, jotta olisin saanut halutun pyöreän muodon padalle. Edes vaakaan pujotettu rautalanka ei ratkaisevasti auttanut asiaa.




Päätin kokeilla muodon pingottamista naruilla. Lähinnä olivat sälekaihtimien narut. Toiselta puolelta tasapainotin kiristystä rautalangoilla, jotka kiinnitin mihin nyt vain sain. Ei ole montaa paikkaa, johon saisin tällaisen virityksen tehtyä ja vielä niin, että pata on hyvällä työskentelykorkeudella.


Sitten aloitin kokeilut liisterillä ja tapetilla. Heti selvisi se, että tapetti ei tartu ja että se on liian jäykkää tarttuakseen verkkoon.

Kokeilin siis valmisliisteripurkin kyljessä olevaa ohjetta liisterin laimentamisesta ja yritin maalata verkon pintaan ohjeistettua kalvoa, jolle olisin sitten voinut lisätä tapettisuikaleet. Mutta ei. Liisteri kieri verkon väleistä pois.

Kaivoin esiin sanomalehteä ja aloin taiteilemaan laimennetulla liisterillä suikaleita verkon pinnalle. Kulmista jouduin työntämään palat verkon toiselle puolelle, mutta sanomalehti tuntui tarttuvan edes kohtuullisesti.








Kuivahtamisen jälkeen, lisäsin jännittyneenä ensimmäiset tapettisuikaleet. Näyttää pysyvän! :)




Jännityksellä odotan huomista ja sitä, miten muoto kestää tämän ensimmäisen vaiheen. Toivottavasti pääsen suoraan jatkamaan tästä huomenna, ettei minun tarvitse purkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Photobucket