I find it intriguing to combine artistic expression with usability: art and design go hand in hand. This enables one of my dreams and goals in life: I want to give my viewers and end-users of my products a vibrant and happy experience, enabling them to sense the joy I felt creating them. Colourful delight, delibrate details and high quality are the main characteristics of my work, although I always leave room for happy accidents. Creative life is my highest joy and source of inspiration!

29.10.2009

Lähtökohdista ja prosessista


Tämä blogi on siis kuvaus prosessista, jonka lopputuloksena on opinnäytetyönäyttely. Prosessi on ollut hyvin jännittävä ja välillä kuin tunteiden vuoristorata. Mikään ei ole yksinkertaisempaa ja onnellisempaa kuin olla luova, mutta menneisyydestä kumpuavien, alitajuisten ja itsekriittisten sisäisten kommenttien takia esteitä on ilmennyt siellä, missä niitä ei oikeasti ole. Monesti tämä prosessi onkin näyttäytynyt luovuuden esteiden raivaamisena ja oman elämän tasapainottamisena niiden oivallusten kautta, joita olen saanut tässä työssäni.

Designfilosofiani kiteytyy jo opintojeni alussa minussa heränneisiin kysymyksiin: Miten tekstiileillä voi luoda ja edistää tasapainoa ja kauneutta ihmisten kodeissa ja elämissä? Onko mahdollista tehdä tekstiili, joka tilassa kuin tilassa luo ympärilleen harmoniaa?

Minua kiinnostavat sekä taide että tuotesuunnittelu ja olenkin halunnut yhdistää kauneuden toimivuuteen. Tästä esimerkkinä on torkkutäkki Kasvun riemu. Materiaaleina ovat ryppysatiini ja fleece, tekniikkana vapaa kirjonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Photobucket